Udstil din bil på bilmesse

Foto: Shutterstock

Hvis man er bilentusiast har man sikkert været på bilmesse før. Hvis ikke hvad venter man så på? En bilmesse har lidt for enhver smag, hvor hele familien kan være med. Men en bilmesse er særligt spændende for den der ikke blot ser biler som et køretøj, men som en hel hobby i sig selv. På bilmesser kan du høre om alt det nyeste indenfor, bildesign, modeller og motornyt. Men, som bilejer er en messe også en gylden mulighed for at udstille sin egen bil, hvis man enten ønsker at sælge, udleje eller blot udstille dit helt unikke køretøj.

Få mest muligt ud af din biludstilling

Hvis du vælger at udstille din bil på en bilmesse, med formålet om at udleje eller sælge, er det en klar fordel at du på forhånd gør din bil klar, så den ser indbydende og attraktiv ud - på den måde kan du få flere potentielle lejere eller købere. Men hvad kan man gøre for at gøre sin bil klar til udstilling?

3 gode råd til udstilling af biler

Der er mange ting, man med fordel kan forberede og undersøge før man udstiller sin bil på bilmesse. Men de 3 bedste råd til klargøring af sin bil, er følgende:

  1. Rengøring af hele bilen. Dette betyder, at man rengører og vasker hele bilen, lige fra fælge, til støvsugning og rengøring af instrumentbræt og alle andre overflader. Bilen skal være ren og præsentabel, det er derfor også en fordel polere bilen på forhånd for ekstra glans.
  2. Motortjek. Sørg for at bilen forinden udstilling, har været gennem et grundigt tjek af motoren, herunder motorvask. Hvis der er problemer med motoren er det vigtigt at det ordnes før den udstilles, eller at du gør potentielle købere opmærksom på problemerne.
  3. Fokusér på bilens styrker. Understreg fordelen ved bilen, herunder om den er en særlig speciel model, om hvor mange kilometer den har kørt og hvad nypris har været. Læg særligt fokus på bilens fortrin, og tiltræk på denne måde flere interesserede købere eller lejere.