Slip for trætte arme med en slyngevugge med motor

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Med en lille ny i familien er der fuld fokus på mønstre og rutiner, så din baby kan trives i hjemmet. En del af disse rutiner er, at få baby til at slappe af og sove trygt og roligt, så både du og din baby får fornyet energi. 

Desværre kan det nogle gange være svært at få baby til at sove roligt. Særligt i det første år kan urolig søvn opstå, som kan være hårdt for forældre og barn. Heldigvis findes der smarte løsninger, som kan gøre livet lidt nemmere for alle. 

Ikke flere søvnløse nætter

Du kan investere i en slyngevugge motor, som er en automatisk slyngevugge. Dermed slipper du for trætte arme, når du skal holde og vugge din baby, indtil søvnen melder sig. I stedet skal du blot lægge dit barn i slyngen og tænde for motoren på slyngen. 

Du kan finde mange forskellige modeller, men fælles for dem alle er muligheden for at slippe for søvnløse nætter. Slyngen kan vugge eller snurre rundt, og denne rolige bevægelse vil vugge din baby i søvn. Dermed skal du ikke sidde oppe og bruge armkræfter på at vugge din baby i længere tid. 

Slyngevugger med motor er lydløse, så du skal heller ikke bekymre dig om en larmende motor, som kan holde baby oppe hele natten. 

Find et design og en farve i jeres stil

Udvalget af slyngevugger med motor er stort. Du kan inde på hjemmesiden finde et stort udvalg af slyngevugger i forskellige designs og farver. Dermed kan i uden problemer finde en slyngevugge, som passer til jeres stil og jeres behov. 

Baby vil være komfortabel i en slyngevugge, som giver ro og varme, så baby kan falde i en rolig søvn. Nogle slyngevugger giver dig endda mulighed for enten at lægge baby helt ned, eller lade baby sidde halvt oppe.