Sådan vælger du den rette kompressor

Foto: Annoncør

Annoncørbetalt indhold

Der kan være mange ting, som vil være svære at undvære på et værksted. Og hvis du allerede har et værksted, så har du med garanti også allerede en bredt udvalg af redskaber. Men det betyder ikke, at der ikke endnu findes flere smarte redskaber derude, som kunne hjælpe dig. Ikke mindst hvis du vil bruge nogle af alle de redskaber, du allerede har, mere effektivt. Det gælder for eksempel, når det kommer til at investere i en kompressor. Så er spørgsmålet bare, hvordan du vælger den rette.

Bliv bekendt med dit behov

Inden du går ud og bruger penge på en kompressor, så er det vigtigt, at du ved, hvor stort dit behov er. Der er nemlig en masse forskellige modeller. Hver kan have fordele og ulemper. Men derudover er der også stor forskel på, hvor stort et behov de hver især kan dække.

Og når du derfor skal finde den rette kompressor, skal du kende dit behov.

Du skal finde ud af, i hvor mange tilfælde din kompressor vil kunne bruges. Derfor er det også en god idé at se på, hvor ofte og hvor meget den skal kunne bruges. For i nogle tilfælde kan det nemlig være en god idé, at du kan bruge mere end et redskab med din kompressor samtidig. Det er bare altid en god idé at have en klar idé om, om det rent faktisk er noget, du vil benytte dig af.

2 vigtige parametre

Når det kommer til størrelsen og effektiviteten på din kompressor, er der grundlæggende to ting, du skal holde øje med. Disse to ting er:

  1. Motoren
  2. Tanken

Motoren bestemmer, hvor hurtigt og effektivt tanken vil blive fyldt op på din kompressor. Tanken derimod bestemmer, hvor meget der kan fyldes på ad gangen, og derved hvor længe du kan gå uden at fylde din tank op igen.