Revolutionerer måden at købe bil på: Spar mange tusinde kroner

Carshopper.dk har med Just-Eat-medstifter Henrik Nordby Østergaard og Nordjysk Lånefond i ryggen udviklet et koncept, der vender bilbranchen 180 grader på hovedet. Virksomheden gør det nemlig muligt at sætte et bilønske i udbud, hvorefter landets bilforhandlere kan kæmpe om at tilbyde kunden den bedste pris. Det sikrer en nem og hurtig proces – og adskillige tusinde kroner i rabat.

Kørte 295 km/t på motorcykel: Bryder grædende sammen, da politiet stopper ham

Hvad der højst sandsynlig kunne være klaret med en løftet pegefinger, endte meget værre for den 24-årige motorcyklist Michael Workman.

Det er stadig billigst at køre el-bil

Trods svagt stigende eludgifter for biler med strøm-abonnement er det en smule billigere at køre elbil end en tilsvarende benzin- eller dieselbil, viser FDMs store bilbudget 2020. Generelt bliver det en smule billigere at være bilejer i år.

Nyt forsøg: Betal din fartbøde eller vent 45 minutter i bilen

Et nyt forsøg i Estland giver fartbøller muligheden for at køle ned på en parkeringsplads i stedet for at betale en fartbøde.

Så skete det endelig: Bugatti Chiron bryder 300 mph-muren

Når du bliver overhalet på motorvejen af en bil, der kører tæt på 200 km/t, så sidder man ofte tilbage og tænker, hvordan de kan finde på at køre så hurtigt. Når et fly skal lette, så kører det lidt over 200 km/t inden det løfter hjulene over landingsbanen, og derfor virker det helt abstrakt, når Bugatti kan annoncere, at deres Chiron har smadret 300 mph-barrieren. I alt 490.484 km/h kørte bilen, der blev kørt af Le Mans-vinder Andy Wallace. 

Golf Cabriolet – fire årtier med topløse køreoplevelser

Det er 40 år siden, at Golf første gang smed toppen og bød på køreoplevelser med frisk vind i håret og udsigt til himlen. Siden er der produceret over 770.000 Golf Cabriolet, og i 2020 viderefører Volkswagen den lange tradition for cabriolet-modeller med introduktionen af T-Roc Cabriolet.

Nordjyder er vilde med Renault, sjællændere foretrækker Volkswagen

Nord- og midtjyder er vilde med Renault, mens resten af landet er til VW, når de skal låne penge til deres bilkøb.

Danskerne vil gerne stoppe spritbilister

Mere end 9 ud af 10 danskere er klar til at konfrontere en person, som er på vej til at køre bil alkoholpåvirket. Vi har heller intet imod selv at blive spurgt. Men det er ikke fordi, vi synes, det er en let samtale. To ud af tre opfatter indblandingen som tabubelagt.

Hver tredje læser mails eller beskeder bag rattet

Når bilister kigger på mobilen, fjerner de fokus fra vejen, og det er opskriften på ulykker og farlige situationer, alligevel er det mere end hver tredje dansker, som læser beskeder og mails, mens de er bag rattet. Ny kampagne vil gøre det upopulært at tjekke mobilen, når man kører bil.

Isglatte veje: Sådan mindsker du risikoen for uheld

Selvom ‘Winter wonderland’ spiller i radioen for tiden, føles det mere som et mareridt for de mange bilister, der kommer på afveje i det glatte føre. Se her, hvordan du forbereder din bil, så du kommer sikkert igennem vinterens voldsomme vejr

Sider