Nyt udstyrsniveau til SEATs ikoniske SUV

SEAT Ateca FR

SEAT Ateca FR er præcis, hvad du har ventet på! Den sportslige FR version kommer med masser af eksklusivt udstyr og har som standard 18” alufælge, Full-LED forlygter, Alcantara sæder, navigation og bakkamera. SEAT Ateca FR byder på endnu mere køreglæde, sportslighed og dynamik uden at gå på kompromis med niveauet af luksus.

Endnu mere køreglæde, alt det luksus og raffinement man kan ønske sig, og en attraktiv, sportslig personlighed. Det får man med den nye SEAT Ateca FR, der er den seneste tilføjelse til rækken af udstyrsniveauer til Ateca, der i forvejen består af Reference, Style og XCellence. FR er på niveau med XCellence, men tilbyder yderligere dynamik og sportslighed.

I det ydre adskiller FR sig fra XCellence med FR-logoet for og bag, mens tagrælingen og kantlisterne ved vinduerne er sorte. Ser man nærmere på fronten, kan man se, at kølergrillen har sit eget blanke, sorte design, ligesom kofangeren er indfarvet og unik for FR. Bilens LED-tågeforlygter har også et eksklusivt FR-design.

“Ateca FR tilføjer endnu et niveau af begejstring til vores første SUV. Den smidige og præcise styring, som Ateca tilbyder, er styrket med et strejf af dynamik og yderligere køreglæde, f.eks. med dynamisk fartpilot og progressivt styretøj,” siger Dr. Matthias Rabe, der er Vice-President for R&D hos SEAT. “Det føjer en sportslighed til al den teknologi, som Ateca har.”

Frem for alt skiller FR sig ud langs siden af bilen med sine18 tommer alufælge. Kantlisterne ved kofangerne er indfarvede, mens de er i aluminium langs dørene. Bagtil er vinduerne indrammet af sorte kantlister og en spoiler, der er indfarvet. Bagkofangeren er særligt designet til FR og ligeledes indfarvet.

Inden for er dørtrinnene, der er i aluminium med FR-logo, tydelige, så snart fordørene åbnes. Logoet finder man også på det læderbeklædte multifunktions- og sportsrat med indlæg i sort, blankt design. Sportssæder er standard og betrukket med Alcantara®, men fås også med læder, og pedalerne er i aluminium. De røde syninger på rat, sæder og gearknop forstærker den sportslige følelse i SEAT Ateca FR. Samtidig er der elegante løsninger, der giver et touch af luksus i kabinen – f.eks. listerne langs loft og døre, der ligeledes er i FR-finish. Den mest sportslige version af Ateca tilbyder også de mest avancerede assistentsystemer og muligheder for opkobling.

SEAT Ateca FR fås med EU6-benzin- og dieselmotorer med 150 til 190 hk med manuelt gear eller DSG-automatgear, ligesom der er mulighed for firehjulstræk. Ateca FR fås desuden med bl.a. dynamisk fartpilot og progressivt styretøj.

SEAT Ateca FR fås fra kr. 338.750,-