Vær dækket hvis din bil bliver skadet

Foto: Unsplash.com

Annoncør betalt indhold

 

Er du studerende, så ved du sikkert at økonomien ofte er lidt stram. De færreste kommer langt med deres SU, men der er også kun begrænset fritid uden for studiet hvor man har tid til at passe et arbejde. Men hvordan får man så råd til alle de vigtigste ting, på trods af en lavere indkomst. Og hvordan undgår man ubehagelige økonomiske overraskelser.

Sparede penge nu er ikke sparede penge i fremtiden

Det kan hurtigt blive fristende at prøve at springe over nogle af de lidt dyrere poster. Men i visse tilfælde kan det ende med at koste en endnu flere penge på længere sigt. Her er der ikke tale om udgiftsposten på take away, det er ofte billigst at holde det på et minimum og i stedet lave mad selv.

Men hvis du for eksempel har en bil og du ved at du ikke kan undvære denne bil, så kan der komme en del udgifter. Du ved sikkert godt at du er forpligtet til at have en ansvarsforsikring på bilen, det er en del af den danske lovgivning og er til alles bedste hvis nu man skulle ende i en bilulykke. Men en bil kaskoforsikring er faktisk valgfri. Her kunne det være fristende at droppe denne del af bilforsikringen for at spare nogle penge. Men skulle uheldet være ude og du står i en situation hvor din bil har fået nogle skader, så er det bestemt ikke billigt at stå uden en kaskoforsikring. For det er netop denne der dækker de skader der kommer på din egen bil. Har du ikke denne forsikring må du selv betale for de skader der er kommet på din bil.

Derfor kan det valg der i starten sparer dig penge, nu koste dig penge.

Find frem til billige bilforsikringer til studerende

Der findes rigtig mange gode råd til hvordan man finder en god og billig bilforsikring studerende på internettet. Eksempelvis kan der nogle gange medfølge noget rabat på ens forsikringer hvis man vælger at samle dem alle hos det samme forsikringsselskab.

Nogle gange kan det også være en fordel at ringe til de forskellige forsikringsselskaber og høre om de har nogle særlige tilbud til unge eller specifikt til studerende. Men husk altid at sikre dig, at den forsikring, du vælger, også dækker dig på den måde, du ønsker og har brug for. Så kan du være tryg, hvis ulykken skulle ske, og du får brug for din forsikring.